რესტორნის ტიპის სწრაფი კვების ობიექტს ესაჭიროება კადრები სხვადასხვა ფილიალებში, შემდეგ პოზიციებზე:
>მეტოსტერე
>სამუშაო პროცესში მისი სამუშაო დანადგარების მოწესრიგება/დასუფთავება
>შაურმის დატოსტერება და შეფუთვა, სარეალიზაციოდ მომზადება, გაცემა
>
>-
>მზარეული
>კერძების მოზადება, სამზარეულოში სისუფთავის უზრუნველყოფა. პროდუქციის შესაბამის სასაწყობე ადგილებში განთავსება.
>მარაგების კონტროლი. სურსათის უვნებლობის სააგენტოს მიერ დადგენილი წესების სრული დაცვა.
>-
>მოლარე-კონსულტანტი
>სალარო ოპერაციების მართვა, ნაღდი თანხის კონტროლი.
>ობიექტზე შემოსული მომხმარებლის შეკვეთის მიღება,
>ვოლტის შეკვეთის მიღება/დადასტურება
>პოს ზონის მარაგების მართვა
>სალაროს გახსნა/დახურვა
>პოს ზონის სისუფთავის შენარჩუნება
>-
>დიასახლისი
>ფილიალის იატაკების, ვიტრაჟები (შიდა მხარე) წმენდა. სამზარეულოს ინვენტარის და ტექნიკის წმენდა, გამწოვების წმენდა. სამეურნეო საშაუალებების მარაგების კონტროლი. ფილიალის მიმდებარე გარე ტერიტორიის დასუფთავება, მცენარეების მორწყვა, მოვლა. ნარჩენების გატანა.
>-
>მეშაურმის დამხმარე
>მეშაურმის ზედამხედველობის ქვეშ ნედლი ხორცის დამუშავება. ხორცის ჩამოჭრა, დაკეპვა, მეშაურმისთვის მიწოდება, სოუსების გადავსება და სამზარეულოში არსებული მარაგების კონტროლი.
>
>სამუშაო გრაფიკი მოიცავს ცვლებს და არის მცოცავი.
>კვებას და ღამის საათებში ტრანსპორტირებას უზრუნველყოფს კომპანია.
>კომპანიაში მოქმედებს უფასო დაზღვევა
>ფიქსირებული ანაზღაურება და ბონუსები.
>ანაზრაურება გაიცემა სახელფასო ბარათზე.